Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el programa Estiu al TecnoCampus

Escoltar

Comença el programa Estiu al TecnoCampus



El programa Estiu al TecnoCampus es va inaugurar ahir dimecres a la tarda en un acte celebrat a la Sala de Graus dels centres universitaris. El president de la Fundació TecnoCampus, Miquel Rey, va destacar que aquesta és ja la segona edició d'aquesta iniciativa, que té com a objectiu acostar a tots els públics la realitat del parc tecnològic. Rey també va destacar la suma d'esforços que representa la Universitat d'Estiu del Mar, que forma part del programa Estiu al TecnoCampus.


La Universitat d'Estiu del Mar s'organitza conjuntament amb Bricbarca, Centre d´Estudis Nàutics de Vilassar de Mar, i ahir va arrencar, just després de l'acte inaugural, amb una conferència a càrrec de Laureà Cabonell sobre els viatges de descoberta anteriors a l'Edat Moderna.

 

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, va posar l'èmfasi en el conjunt d'activitats d'Estiu al TecnoCampus, que representen "una aposta per acostar la universitat a la societat".

 

Estiu al TecnoCampus acull tot un conjunt d’activitats formatives, lúdiques i culturals adreçades a tot tipus de públic, aquest any, fortament vinculades al mar. En el marc de la Universitat d’Estiu del Mar, a banda del cicle de conferències iniciat ahir, es duen a terme cursos especialitzats com el de Patró d’Embarcació a Motor i Vela i el d’organització de travessies i entrenament en aigües obertes i tota una oferta de tastets de mar i activitats nàutiques que permeten acostar el mar als participants.



La Barcelona Coastline Entrepreneurial Summer School 2014, gràcies a la qual 21 estudiants universitaris d’altres països visitarà el TecnoCampus a partir del proper dilluns; els tallers de robòtica i videojocs d'Xnergic o Unisantes, una festa jove amb música en directe i dj’s a la plaça del Tecnocampus, són altres iniciatives que es proposen per aquest estiu.