Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la preselecció de 22 persones en atur per treballar a l’Ajuntament a través del programa Treball als Barris

Escoltar

Comença la preselecció de 22 persones en atur per treballar a l’Ajuntament a través del programa Treball als Barris

Els candidats han de residir als barris de Cerdanyola o Rocafonda-El Palau

L’Ajuntament de Mataró ha començat la preselecció de les persones que podran acollir-se al programa Plans d’Ocupació de la convocatòria Treball als Barris promogut pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i seran contractades per l’administració durant un període de 6 mesos.


 

A través d’aquest programa l’administració local ofereix un contacte laboral per a la realització de treballs de caràcter públic i interès social durant 6 mesos un 70% de jornada 26,25 hores des de l’1 de juliol a finals de desembre de 2014. Els perfils que ocuparan les persones contractades seran: paletes, jardiners/res, pintors/res, treballador/a social, integradors/res socials, auxiliar de comerç i personal tècnic d’ocupació.

 

Aquest programa permetrà a l’Ajuntament contractar a 22 persones en situació d’atur provinents de les llistes del Servei d’Ocupació de Mataró i validades pel Servei d’Ocupació de Catalunya. El llistat de persones candidates ja ha estat verificat per aquest organisme i, per tant, no és possible apuntar-se ara per participar en el procés.

 

Les persones candidates a aquest procés de selecció han de residir en els barris de Cerdanyola o Rocafonda-Palau, han d’estar apuntades a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació no ocupats, no han de cobrar la prestació per desocupació i han tenir els requisits que marca el perfil de l’ocupació.

 

La intenció és que aquesta mateixa tarda l’Ajuntament pugui iniciar la preselecció de personal per a ocupar aquestes places a través d’un primer contacte via sms.

 

Per a qualsevol consulta complementària, les persones citades via sms es poden posar en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 93 758 21 31, de la Direcció de Promoció Econòmica.