Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat dels grups municipals de CiU, PSC, PPC i PxC en relació als fets ocorreguts avui a Mataró Ràdio

Escoltar

Comunicat dels grups municipals de CiU, PSC, PPC i PxC en relació als fets ocorreguts avui a Mataró Ràdio

Davant els fets ocorreguts aquesta matí al Centre Cívic Pla d’en Boet, on una vintena de persones han irromput per la força als estudis de Mataró Ràdio amb la intenció d’interrompre la programació habitual per llegir un comunicat, l’Ajuntament de Mataró vol manifestar:

 

1. El més enèrgic rebuig de la institució a qualsevol mena d’actuació que representi un atemptat a les més mínimes normes de convivència.

 

2. Que no són acceptables les actituds totalitàries i antidemocràtiques, vinguin d’on vinguin i tinguin la ideologia que tinguin.

 

3. Que tothom té dret a expressar les seves opinions de forma lliure però que aquestes opinions no es poden imposar i molt menys obligar a ser acceptades.

 

4. Que la ràdio municipal, Mataró Ràdio, és i ha estat sempre, una eina de comunicació i d’informació del batec de la ciutat i que totes les opinions hi són representades en els seus programes, però que ningú pot entrar per la força a les seves instal·lacions i assaltar els estudis amb l’objectiu de llegir per antena un comunicat.

 

5. Aquesta mena d’actuacions no són pròpies dels nostres temps, ni d’aquest sistema polític, sinó que ens recorda altres formes polítiques on no existeix un règim de llibertat i les opinions s’han de fer sentir per mitjans clandestins.

 

L’Ajuntament denunciarà els fets davant el jutjats amb l’objectiu que accions com aquestes no quedin impunes a l’acció de la justícia.