Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eduard Novellas reflexiona sobre el poder a l’exposició “Suited”

Escoltar

Eduard Novellas reflexiona sobre el poder a l’exposició “Suited”

La nova producció del M|A|C es podrà veure a Can Palauet del 5 de novembre al 5 de desembre

L’artista mataroní Eduard Novellas és el protagonista de la nova producció del M|A|C (Mataró Art contemporani): “Suited”. L’exposició, que s’estrena el 5 de novembre, és una reflexió sobre qui té realment el poder utilitzant noves tècniques d’expressió gràfica i fotogravat.


 

Per fer aquesta exposició Novellas es va interrogar a qui li correspon el poder i quins són els models que ens representen. Per a l’artista el dibuix és una eina de comunicació i és per això que vol donar importància al procés que l’ha portat a fer les peces exposades.

 

Eduard Novellas presenta a “Suited” 20 dibuixos originals de litopolièster aplicats al dibuix. A diferència de la litografia clàssica, utilitza una planxa de polièster que estampa seguint lògiques properes a la manera tradicional i a l’offset.

 

A Can Palauet s’hi podrà veure un seguit de peces úniques que són fotolits i impressions làser, dibuixos originals, còpies, estampacions i proves de color entre d’altres.

 

Les estampes han estat primer realitzades amb la Rosa Permanyer, al Cercle Artístic Sant Lluc de Barcelona i posteriorment a l’Art Print Residence d’Arenys de Munt, amb la col·laboració de Jordi Rosés i Clàudia Lloret (Edicions Murtra).

 

Eduard Novellas (Mataró 1977) ha estudiat arts aplicades, artista pintor des de molt jove, i enamorat de l’obra gràfica més tard, actualment investiga en les diferents possibilitats que ofereix la serigrafia, la litografia, el gravat, etc.