Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 13è Cicle d’activitats formatives per a la gent gran programa 18 xerrades fins a l’abril

Escoltar

El 13è Cicle d’activitats formatives per a la gent gran programa 18 xerrades fins a l’abril

El programa comença dijous 2 d’octubre amb la lectura del manifest i un recital poètic

El 13è Cicle d’activitats formatives per a la gent gran comença demà dijous 2 d’octubre amb un programa amb 18 xerrades que s’allarguen fins al 14 d’abril. El cicle arranca amb la lectura del manifest i un recital poètic.


 

L’objectiu del cicle és, a través de les xerrades programades, donar consells pràctics a les principals qüestions que preocupen a la gent gran, els seus familiars i els cuidadors per tal de fomentar en aquest col·lectiu una actitud activa en temes de salut i qualitat de vida.

 

Així, demà dijous 2 d’octubre es dóna inici al 13è Cicle d’activitats formatives per a la gent gran amb la lectura del manifest, que anirà a càrrec dels membres de la Comissió de Qualitat de Vida de la Gent Gran i tot seguit es farà un recital poètic per part dels participants de poesia en el 6è Certament de les arts dels casals de la gent gran. Els actes tindran lloc a Can Palauet (carrer d’en Palau, 32) a partir de les 18 h i s’emetran en directe en el programa de ràdio “L’hora de la gent gran” de Mataró Ràdio.

 

La primera xerrada tindrà lloc el dimecres 8 d’octubre. Les 18 xerrades programades, que són gratuïtes, es faran en diferents casals i associacions fins al 14 d’abril i versaran sobre temes com: La quiropràctica com a prevenció de la salut; La Llei de la dependència; Subministraments bàsics: aigua, llum, gas i telèfon; El testament vital; Informació sobre els maltractaments a la gent gran; El dolor; L’ictus; Prevenció de caigudes i accidents a la llar; Els medicaments genèrics; La pèrdua i els processos de dol; i Xerrada sobre oci, temps lliure i salut. Per a més informació consultar al programa.

 

El cicle està organitzat per l’Ajuntament a través de la Comissió de Qualitat de Vida del Consell Municipal de la Gent Gran de Mataró i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears des de la seva filial del Maresme, La Fundació Hospital, CCOO, UGT, Consorci Sanitari del Maresme, Diputació de Barcelona i professionals vinculats a la gent gran.