Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle de Músiques Tranquil·les celebra 10 anys de vida amb el millor de l’escena catalana

Escoltar

El cicle de Músiques Tranquil·les celebra 10 anys de vida amb el millor de l’escena catalana

Des 17 de gener al 27 de març es podran veure 18 concerts en cinc espais diferents

El 17 de gener comença una edició molt especial del cicle de Músiques Tranquil·les, la del desè aniversari. Enguany es podrà gaudir del directe de més de 20 grups o artistes, concentrats en 18 concerts i en cinc espais diferents de la ciutat, amb el bo i millor de l’escena musical catalana i algun grup d’àmbit estatal.


 

El regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez; el director de la Casa de la Música de Mataró, Jordi Herreruela; el representant d’El Públic, Eloi Aymerich; la responsable de programació de l’Espai Culinari Cafè de Mar, Elena Ponce; i el soci de l’Arcàdia Cafè Cultural, Gustavo Herraiz, han presentat avui la nova programació.

 

El 10è Cicle de Músiques Tranquil·les està organitzat per la Casa de la Música de Mataró, i és un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya i la Sala Clap. Els concerts estan programats per la Casa de la Música de Mataró, El Públic, l’Espai Culinari del Cafè de Mar i per l’Arcàdia Cafè Cultural.

 

Tot i que la majoria de propostes són de cançó d’autor, també s’hi podrà escoltar gòspel, hip hop, blues i jazz, entre d’altres.

 

La programació d’enguany combina noms ja consolidats en el panorama musical com és el cas de Sílvia Pérez Cruz que cantarà amb Raül Fernández (23 de gener), l’històric grup gallec de música tradicional Luar Na Lubre (20 de febrer), Joan Dausà (6 de març) i Feliu Ventura (26 de febrer), al costat de joves grups disposats a sorprendre el públic com ara Jarps (22 de febrer), Paul Klason (30 de gener) o Liviana Mauretti (20 de març).

 

La intenció de la programació del cicle és arribar al màxim de públic i el més variat possible. És per això que enguany s’inclouen dos concerts familiars programats per la Direcció de Cultura i que formen part també del cicle Sortim en família: l’Orquestra Fireluche (22 de febrer) i el taller – espectacle “Allà a Mataró hi havia un tramvia” (22 de març), els dos al Teatre Monumental.

 

Cal destacar la participació mataronina a càrrec de Gospelsons (27 de gener, Teatre Monumental), A la Quieta Band (1 de febrer, El Públic) i Leds (15 de març, El Públic).

 

Les entrades dels concerts del Teatre Monumental es podran comprar al web entradesculturamataro.cat, a les oficines de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (carrer de Sant Josep, 9) i des d’una hora abans a la taquilla, mentre que les entrades dels altres concerts es vendran al web codetickets.com i al mateix recinte del concert.