Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle "Sortim en família" ofereix 11 espectacles per a tots els gustos

Escoltar

El cicle "Sortim en família" ofereix 11 espectacles per a tots els gustos

Hi haurà clown, circ, titelles, concerts, tallers de joc i teatre familiar al Teatre Monumental i a la Sala Casal l’Aliança

La cinquena edició del cicle "Sortim en família" començarà diumenge 5 d’octubre i aplega la programació d’espectacles per a públic familiar que programen diferents agents culturals de la ciutat. Una vegada més, la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, La Xarxa Mataró, Circulant, circ en moviment i la companyia Binixiflat Titelles han planificat una oferta variada i de qualitat adreçada al gran públic de la ciutat i la comarca. En aquesta ocasió seran 11 espectacles d’àmbits tan diferents com el clown, circ, titelles, concerts, tallers i teatre.

El Teatre Monumental i la Sala Casal l’Aliança acolliran els espectacles fins al 4 de gener del 2015.
 
La Direcció de Cultura proposa dos espectacles musicals al Teatre Monumental amb dos dels grans saxofonistes del país. El dia 26 d’octubre Pepino Pascual presenta “Souvenir Orquestra”, un espectacle divertit en el qual tocarà una gran varietat d’instruments curiosos. El 28 de desembre Llibert Fortuny proposa un taller infantil-concert amb el nom “I de cop sol!” en el qual ensenyarà tot el que es pot fer amb un saxo i un ordinador.
 
La Xarxa Mataró, entitat que fa més de vint anys que organitza una programació estable d’espectacles familiars al Teatre Monumental, programa la versió de dos contes clàssics: “El llibre de la selva” de la companyia Veus-Veus (19 d’octubre) i “Tortuga, l’illa d’en Tresot” de La Pera Llimonera (16 de novembre). La novetat d’enguany és l’activitat de jocs que proposa per al 27 de desembre amb “Futbolxoc”, un partit de futbol molt peculiar que es jugarà dins d’uns vehicles que es diuen ecoxocs. Aquesta activitat es farà matí i tarda a la plaça de Santa Anna.

Per la seva part, la companyia Circulant, circ en moviment ofereix enguany tres espectacles de circ a la Sala Casal Aliança: “Driiing! Trucant a Camilo” de la Companyia Camilo Clown que servirà per iniciar el cicle Sortim en família (5 d’octubre). El segon espectacle serà “Merci Bien” de Mumusic Circus, el 30 de novembre, premiat com a Millor Espectacle Familiar de la Mostra d’Igualada 2010 i als Premis Zirkólica 2010. El cicle es tancarà amb les grans dosis d’ humor de  “LP Mix” de la companyia LP el 4 de gener del 2015.

La companyia Binixiflat Titelles, dedicada a la producció d’espectacles de teatre de titelles, presenta en aquesta edició de Sortim en família tres espectacles a la Sala Casal Aliança. El 12 d’octubre es podrà veure la versió d’un clàssic a càrrec dels Sim Salabim, “Les set cabretes i el llop”. El 9 de novembre es podrà veure “El solista” de la companyia Rocamora i el 14 de desembre “El molinillo mágico” de la Gotera de Lazotea de Jerez.

 

Compra d’entrades

El preu de les entrades va dels 6 als 7 € segons l’espectacle i es podran comprar a:

- Els espectacles del Teatre Monumental, a les oficines de Cultura de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h; al web entradesculturamataro.cat i a la taquilla del Teatre Monumental des d’una hora abans de l’espectacle.

- Els espectacles de la Sala Casal l’Aliança, a les oficines de l’Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de les 9 a les 18 h i divendres de les 9 a les 14 h, i a la taquilla de la Sala Casal l’Aliança (carrer de Bonaire, 25) des d’una hora abans de l’espectacle. I per als espectacles de circ al casal, també es poden comprar on line al web www.quedat.cat i en els comerços col•laboradors com la Granja Armengol- La Iogurteria (carrer Nou, 20), a Buc de llibres (Muralla del Tigre, 31 local 3) i a la botiga El Gronxador d’Artijoc (carrer de Sant Cristòfor, 5). Es poden reservar entrades anticipadament fins a una hora abans de l’espectacle a circalcasal@circulant.cat, per als de circ, i hola@binixiflat.com, per als de titelles.

El projecte compta amb el suport del Casal Aliança de Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Granja Armengol-La Iogurteria, Artijoc, Mamita Valdés, Marcel al teu gust, Buc de llibres, Consultori Dr. Saltor, Kangurs, Tànit Cultura, i Sortir amb nens.