Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle Sortim en família es consolida sumant l’oferta cultural familiar de la ciutat

Escoltar

El cicle Sortim en família es consolida sumant l’oferta cultural familiar de la ciutat

La quarta temporada del cicle proposa 11 espectacles variats de gener a abril



El Teatre Monumental i la Sala Casal-L’Aliança tornen a acollir l’oferta d’espectacles familiars de la ciutat dins el cicle Sortim en família, que ofereix un ampli ventall d’estils que va des dels titelles als concerts familiars, passant pel clown, el teatre d’objectes, el circ i els contes musicals. Aquesta quarta temporada inclou la programació conjunta de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament, així com diferents operadors i entitats de la ciutat que també treballen en aquest sector. El cicle comença el 12 de gener i acabarà el 6 d’abril.


 

La nova programació l’han presentada avui el regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez; el responsable de La Xarxa Mataró, Pep Macià, la directora de Circulant, Circ en moviment, Jordina Blanch; i el director de Binixiflat Titelles, Biel Porcel.

 

 

Nova programació

 

La Direcció de Cultura proposa tres concerts familiars. El dia 23 de febrer al Teatre Monumental es podrà veure “Cançons i ritmes”, un espectacle que ofereix versions de cançons de bressol, romanços i cantarelles tradicionals catalanes amb instruments fets de joguina. El 2 de març, dins els actes de Carnestoltes, Pep López i Sopars de duro portaran l’espectacle “Can seixanta” a la plaça de l’Ajuntament. I el plat fort arribarà el 29 de març amb “Cobla 2.0” a càrrec de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Sardanes, obres contemporànies i peces diverses composen el repertori d’aquest espectacle amè i proper.

 

La Xarxa Mataró és l’entitat que des de fa més de vint anys organitza una programació estable d’espectacles familiars al Teatre Monumental i enguany ofereix tres espectacles: “La bella i la bèstia” el 19 de gener, “La veritable història dels tres porquets” el 16 de febrer i “La granja més petita del món” el 16 de març.

 

La companyia Binixiflat Titelles es dedica a la producció d’espectacles de teatre de titelles i en aquesta edició de Sortim en família ofereix la possibilitat de descobrir tres espectacles de companyies titellaires reconegudes a la Sala Casal-L’Aliança. Començarà la temporada “Green Planet” el 12 de gener, “Rita, la rínxols i els tres óssos” el 9 de febrer i per tancar “El soldadet de plom” el 9 de març.

 

Finalment, la companyia Circulant, Circ en moviment, ofereix dos espectacles també a la Sala Casal-L’Aliança: “Anyday” el dia 2 de febrer i “Sóc un pallasso” de Claret Clown diumenge 6 d’abril.



El preu de les entrades va dels 6 als 7 € segons l’espectacle i es podran comprar a:



- Els espectacles del Teatre Monumental, a les oficines de Cultura de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h; a la taquilla del Teatre Monumental des d’una hora abans de l’espectacle i al servei de Telentrada de CatalunyaCaixa: 902 10 12 12 (24 hores), www.telentrada.com i a totes les oficines de CatalunyaCaixa.



- Els espectacles de la Sala Casal-L’Aliança, a l’oficina Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 14 h, i a la taquilla de la Sala Casal-L’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle. I per als espectacles de circ al casal, també es poden comprar en comerços col·laboradors com la Granja Armengol- La Iogurteria (carrer Nou, 20) i a la botiga El Gronxador d’Artijoc (carrer de Sant Cristòfor, 5). Es poden reservar entrades anticipadament fins a una hora abans de l’espectacle a circalcasal@circulant.cat, per als de circ, i biel@binixiflat.com, per als de titelles.

 

El projecte compta amb el suport del Casal Aliança de Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Granja Armengol-La Iogurteria, Artijoc, Cronopis, Consultori Dr. Saltor, Kangurs, Tànit Cultura, Abacus i Sortir amb nens.