Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Drac de Mataró participa a la campanya de sensibilització “Posa’t la Gorra”

Escoltar

El Drac de Mataró participa a la campanya de sensibilització “Posa’t la Gorra”

La jornada solidària es farà aquest diumenge a Port AventuraL’AFANOC, Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, organitza aquest diumenge la 12 a edició de la festa solidària “Posa’t la Gorra” en la qual hi participarà la colla del Drac de Mataró. L’acte comptarà amb diferents actuacions al llarg de la jornada i serà presentat per Elena Gadel i Pedro Pardo.


 

Durant la jornada s’hi podrà sentir la música dels Bandarra Street Orkestra i el cor Deudeveu, a part de la presència de la Vibrieta de Tarragona, els Gegants de Reus, l’Aligueta de Tarragona i el Drac de Mataró, encarregats de l’animació itinerant. 

 

A través de la venta d’una gorra solidària, dissenyada per Kukuxumusu, els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital i per altra mantenint la casa dels Xuclis (una casa d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència).