Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern d’Aragó i la Federació Aragonesa de Municipis s’interessen pel WhatsApp de Mataró

Escoltar

El Govern d’Aragó i la Federació Aragonesa de Municipis s’interessen pel WhatsApp de Mataró

L’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus continuen oferint a diverses institucions la possibilitat d’implantar un servei d’atenció ciutadana a través de WhatsApp similar al que funciona de manera pionera i innovadora a la ciutat des de fa un any.


 

El servei ha estat presentat a diverses institucions de Catalunya i el País Basc, que han mostrat el seu interès per implantar-lo, i aquesta setmana es dóna a conèixer a Aragó per partida doble. Avui es presenta al Govern d’Aragó i demà en el marc d’una jornada organitzada per la Federació Aragonesa de Municipis, Comarques i Províncies.

 

En aquest últim context, el coordinador de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró, Josep Pocurull, i el professor del TecnoCampus Pere Barberan, en representació del Netlab,   presenten les funcionalitats del sistema desenvolupat gràcies al Netlab, el centre de transferència de tecnologia d’universitat a empresa del TecnoCampus. Està previst que a la jornada hi assisteixen més de 40 persones, entre alcaldes, regidors, presidents comarcals i tècnics d’ajuntaments, comarques i diputacions provincials. Entre ells representants de les tres capitals aragoneses: Saragossa, Osca i Terol.

 

El WhatsApp de l’Ajuntament de Mataró es va posar en marxa el juliol de 2013. A banda de comunicar-se amb l’Ajuntament, presentar queixes i realitzar alguns tràmits, els ciutadans poden sol·licitar continguts genèrics a través del WhatsApp de l’Ajuntament (687 200 100) sobre assumptes d’interès local a través de la utilització de determinades paraules claus. Aquest fet resulta de molta utilitat, ja que la informació arriba als usuaris de manera automatitzada i, per tant, amb una gran rapidesa. A hores d’ara, es pot sol·licitar informació, realitzar tràmits, presentar queixes o incidències o saber, per exemple, el temps d’espera dels autobusos.