Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nomenclàtor de Mataró suma els noms de tres places i uns jardins

Escoltar

El nomenclàtor de Mataró suma els noms de tres places i uns jardins

El Ple de novembre va aprovar la proposta de la Comissió Municipal del Nomenclàtor de la Ciutat en la qual s’acorda incloure en el nomenclàtor el nom de tres places i uns jardins, a més de modificar el nom d’un carrer que contenia un error:


 

. Plaça de Conrad Devesa Pujola: espai situat entre la ronda de Jaume Ferran i el carrer del Torrent de la Pólvora, proper a la Parròquia de la Sagrada Família. Conrad Devesa es va implicar molt en la vida social del seu barri, Cirera, i va ser un dels impulsors de la creació de l’escola de Cirera.

 

. Plaça del Tricentenari de la Guerra de Successió: plaça situada a la confluència entre les rondes de Frederic Mistral i de Sant Oleguer.

 

. Plaça de la Mancomunitat de Catalunya: rotonda ubicada entre la ronda de Frederic Mistral, la riera de Figuera Major i el Torrent de les Piques.

 

. Jardins de Vicenç Ferrer: espai que s’ubica a la part de dalt de l’Escola Marta Mata, entre el carrer d’Aristòtil i la carretera de Cirera. El missioner i cooperant català Vicenç Ferrer va viure quasi 60 anys a l’Índia al costat dels més desafavorits.

 

I es modificarà del nomenclàtor el carrer de Josep Fradera i Llanas: la modificació elimina el nom anterior per anomenar-se Josep Fradera i Llanes.