Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El passeig Marítim acull una fireta artesana d’estiu

Escoltar

El passeig Marítim acull una fireta artesana d’estiu

Es farà als vespres dels caps de setmana de juny i tots els dies de juliol i agost

 


Demà divendres al vespre es muntarà per primer cop una fireta d’artesans al tram del passeig Marítim comprès entre el Cargol i el Centre Natació Mataró.


 

La fira està organitzada per l’associació Artesanos Multicultural Blanes, entitat que realitza aquest tipus d’esdeveniments amb l’objectiu d’apropar a la població articles de qualitat i diversitat que elaboren artesans de Catalunya, i compta amb el suport de la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró.

 

La fireta d’artesans tindrà lloc els dies 20, 21, 22, 27, 28 i 29 de juny i tots els dies durant els mesos de juliol i agost, davant la platja del Varador. L’horari d’obertura al públic serà de 17 a 24 h.

 

Aplegarà un total de 17 artesans i artesanes que hi posen a la venda productes diversos com bijuteria artesanal, gravats, bosses i moneders, minerals, roba, barrets, tattoos de henna, decoració, joguines de fusta, i camisetes, entre d’altres.

 

En el marc de la fira i per tal de dinamitzar el passeig marítim es realitzaran activitats d’animació els divendres 20 i 27 de juny i tots els dilluns de juliol i agost a les 19 h.