Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Ocupació de Mataró presenta l'oferta de cursos de formació ocupacional per a l’any 2015

Escoltar

El Servei d’Ocupació de Mataró presenta l'oferta de cursos de formació ocupacional per a l’any 2015

Hi ha 16 accions formatives i hi podran participar 265 persones

 


El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Mataró (SOM) ha rebut una subvenció de 452.815,50 € per a la realització d’accions formatives del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

 

Els cursos de formació ocupacional estan adreçats a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació.La finalitat d’aquesta programació formativa és la d’afavorir l’accés de les persones al mercat de treball, millorant la seva qualificació professional perquè es puguin adaptar-se a les noves necessitats del mercat de treball.

 

El nou programa de formació ocupacional està integrat per 16 accions formatives, de les quals 11 pertanyen a certificats de professionalitat i que permetran formar a 265 persones. Les accions formatives es desenvoluparan entre aquest mes de desembre i octubre de 2015 i s’hi podran oferir 6.590 hores de formació.Totes les accions que es desenvolupen estan sotmeses als controls de qualitat que marca la ISO 9001:2000.

 

Les persones interessades poden inscriure’s a les sessions informatives específiques de cada curs trucant per telèfon al 93 758 21 31, adreçant-se personalment al Servei d’Ocupació de Mataró (c. de Francisco Herrera, 70) o mitjançant el web  www.mataro.cat/ocupacio .

 

Les àrees de formació que abarquen els cursos són: serveis socioculturals i a la comunitat, comerç i màrqueting, informàtica i comunicacions, i manteniment d’embarcacions.

 

Per portar a terme aquesta tasca, el Servei d'Ocupació de Mataró compta amb un equip de personal tècnic gestors de formació, una àmplia xarxa de personal docent especialitzat en diferents sectors ocupacionals vinculats a diferents sectors econòmics, amb aules equipades amb recursos didàctics de qualitat i amb tallers d'aprenentatge on els alumnes poden assolir competències de caire professional simulant tasques reals de treball.

 

 

Programa de cursos de formació ocupacional

 


CURSOS


NIVELL


HORES


NOMBRE


ACTIVITATS DE VENDA


2


610


2


OPERACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS


2


620


1


DINAMITZACIÓ D'ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL EDUCATIU INFANTIL I JUVENIL


2


330


2


OPERACIONS AUXILIARS DE MANTENIMENT D'ELEMENTS ESTRUCTURALS I DE RECOBRIMENT DE SUPERFICIES D'EMBARCACIONS ESPORTIVES I D'ESBARJO


1


290


1


GESTIÓ DE TRUCADES DE TELEASSISTÈNCIA


2


330


1


ANGLÈS: ATENCIÓ AL PÚBLIC


A2


220


5


OPERACIONS AUXILIARS D'ENREGISTRAMENT I TRACTAMENT DE DADES I DOCUMENTS


1


460


2


ACTIVITATS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA


2


900


1


OPERACIÓ DE XARXES DEPARTAMENTALS


2


550


1