Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus convoca la 14a edició dels Premis Creatic

Escoltar

El TecnoCampus convoca la 14a edició dels Premis Creatic

Signat un conveni de col·laboració amb Banc Sabadell per organitzar els premis

El TecnoCampus ha obert el termini per presentar candidatures als Premis Creatic, que tenen com a objectiu promoure l’emprenedoria i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials.

 

Hi poden optar projectes de nova creació o bé empreses constituïdes el 2014 que incorporen una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés productiu, d’un mètode de comercialització o d’organització que suposin un avantatge competitiu. Els interessats a participar-hi es poden assessorar al mateix parc, de la mà de tècnics experts.

 

El lliurament dels guardons tindrà lloc el 20 de novembre al Centre de Congressos del Tecnocampus.

 

El primer classificat obtindrà 8.000 euros; el segon, 5.000 euros i el tercer, 2.500 euros. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any en el preu per instal·lar-se a la incubadora del Tecnocampus; en el cas del guanyador, en modalitat d’oficina independent, i el segon i tercer classificat a l’open space.

 

La incubadora acull empreses de nova creació i consta de 15 oficines, dos espais open space per compartir entre tres empreses i un espai coworking per a sis professionals.

 

Enguany, com a novetats, s’incorporen al jurat el programa Bstartup del Banc Sabadell, el Bufet Rousaud Costas Duran SLP i les empreses Bytemaster i Everis.

 

Els candidats hauran de presentar un resum executiu del seu projecte i un vídeo de presentació de l’empresa. En base a aquest material, en una primera fase de selecció, un comitè intern del Tecnocampus preseleccionarà els deu projectes finalistes. Posteriorment, els emprenedors els hauran de presentar en un format elevator pitch davant el jurat, que triarà els guanyadors.

 

Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el suport del Programa Bstartup del Banc Sabadell, l’empresa Servicios Industriales Reunidos, SL (SIRSA), ACCIÓ i el bufet Rousaud Costas Duran SLP. Precisament, el president de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i la directora de Sabadell Professional, Conxa Oliu, en representació de Banc Sabadell, han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració per a l’organització dels Premis Cre@tic. Segons l’acord, l’aportació econòmica de Banc Sabadell per a l’esponsorització dels premis serà de 6.000 €.

 

A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic) i la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), FAGEM, les xarxes d’inversors Banc i Keiretsu Forum i les empreses Bytemaster i Everis.