Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus gradua la primera promoció d’estudiants d’Infermeria

Escoltar

El TecnoCampus gradua la primera promoció d’estudiants d’Infermeria

 


El TecnoCampus va celebrar divendres a la tarda la graduació de la primera promoció del Grau en Infermeria, uns estudis vinculats a la Universitat Pompeu Fabra que es van començar a impartir el curs 2010-2011 coincidint amb la inauguració de la nova seu del TecnoCampus. Aquests estudis van ser un dels elements clau de la posada en marxa del nou campus universitari i parc tecnològic, ja que es va dur a terme una gran inversió en laboratoris de simulació d’infermeria on els 79 estudiants que avui s’han graduat han pogut fer la una part de les pràctiques.


 

L’altra part de les pràctiques, aquestes amb pacients reals, l’han fet en tot un seguit d’institucions sanitàries que avui han rebut el reconeixement per la complicitat que va permetre posar en marxa estudis universitaris de l’àmbit de la salut a Mataró i el Maresme. Han rebut aquest reconeixement la Corporació de Salut del Maresme i la Selva; la Fundació Hospital Asil de Granollers;  Badalona Serveis Assistencials; el Consorci Sanitari del Maresme; l’Hospital Clínic de Barcelona; l’Hospital de Mollet; Institut Català d’Oncologia; l’Hospital Germans Trias i Pujol,  i el Servei d’Atenció Primària del Barcelonès Nord i el Maresme.

 

L’acte va ser presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Mora, i el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Casals, que van parlar de l’esforç i del rigor en el treball com a valors per als futurs estudiants. L’alcalde va destacar, a més, la importància del sector sanitari, i el paper que hi juguen els professionals ajudant la gent en moments difícils, mentre que el rector es va refereir al procés d’acostament que ha culminat en el procés d’adscripció única, pel qual tots els estudis del TecnoCampus condueixen a l’obtenció d’un títol de la Universitat Pompeu Fabra.