Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus ofereix el primer postgrau en Periodisme Digital i Emprenedor de Catalunya

Escoltar

El TecnoCampus ofereix el primer postgrau en Periodisme Digital i Emprenedor de Catalunya



El Col·legi de Periodistes de Catalunya va ser l'escenari ahir de la presentació del primer postgrau que uneix dos àmbits fins fa poc temps vistos com a poc compatibles: el periodisme i l'emprenedoria. Els impulsors del postgrau en Periodisme Digital i Emprenedor que es farà al Tecnocampus són el periodista Saül Gordillo, cap de continguts digitals d'El Periódico i un dels principals blocaires del país; la productora audiovisual Clack; i Data'n'Press (Eduard Martín-Borregón i Arnau Udina). Eduard Martín-Borregón n’és el coordinador i Saül Gordillo, el director.




La presentació es va fer amb la participació d'alguns dels professionals que poden explicar de primera mà què significa emprendre en el món del periodisme. El mateix Saül Gordillo, Toni Aira, Valenti Sanjuan i Jordi Pérez Colomé són periodistes que en algun moment o altre han posat en marxa projectes personals que explicaran en el postgrau, que arrencarà al proper mes d'octubre. Són casos que serviran per veure que és possible (i imprescindible en temps de crisi) que els periodistes s'animin a crear empreses.



Els millors projectes que neixin al llarg del postgrau, que es desenvoluparà entre el 21 d’octubre del 2014 i el juny de 2015, tindran l'oportunitat de participar gratuïtament en el programa de preincubació empresarial del parc TecnoCampus.