Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus reforça la internacionalització amb acords amb universitats de Florida, el Canadà i Austràlia

Escoltar

El TecnoCampus reforça la internacionalització amb acords amb universitats de Florida, el Canadà i Austràlia

 

El TecnoCampus està executant un ambiciós pla d’internacionalització mitjançant acords amb universitats estrangeres. El darrer s’ha firmat avui amb la Vancouver Island University. Aquest mes d’octubre també s’ha tancat un conveni amb l’International College of Management de Sidney, que permetrà l’intercanvi d'estudiants entre els dos centres. I, paral·lelament, avancen les converses per reforçar els vincles que uneixen el TecnoCampus amb la Broward Community College, de Fort Lauderdale (Florida, EUA).

 

Pel que fa a l’acord amb l’International College of Management de Sidney, es tracta d’una universitat petita, d'uns 1.500 estudiants, amb unes característiques que la fan idònia per col·laborar amb el TecnoCampus: dimensions reduïdes i estudis de l'àmbit de l'administració empresarial. Els intercanvis d’estudiants, amb la possibilitat que els alumnes mataronins facin estades a aquest país, és un dels principals objectius de l’acord.

 

La setmana passada, el vicedegà de la Broward Community College, de Florida, va visitar Mataró per reunir-se amb l’alcalde, Joan Mora, i amb el president del TecnoCampus, Miquel Rey, per començar a desenvolupar alguns dels aspectes que es contemplen en l’acord d’agermanament amb Fort Lauderdale, firmat el passat febrer. L’agermanament de Mataró amb aquest municipi i la visita que s’hi va dur a terme, doncs, s’està materialitzant ja amb accions concretes en matèria universitària.

 

En la visita del vicedegà del Broward Community College, David Moore, ja es van concretar elements de la col·laboració futura. En destaquen el programa de la Summer School del TecnoCampus, les estades a Florida d’estudiants del Grau en Logística i Negocis Marítims, programes conjunts d’educació contínua o el programa, ja en marxa, perquè empreses del TecnoCampus puguin fer estades sense cost a la incubadora d’empreses del Broward Community College.

 

Pel que fa al conveni firmat avui amb la Vancouver Island University, l’han rubricat aquest matí el president del TecnoCampus, Miquel Rey, i el director d’internacionalització, Bruce Condies. Aquesta universitat té 17.400 estudiants i entre les seves especialitats destaquen les titulacions relacionades amb les activitats marítimes i el sector pesquer, en les quals el TecnoCampus treballa de la mà de l’Ajuntament de Mataró i diversos consistoris maresmencs en el projecte Maresme Marítim.