Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus reuneix empresaris i universitaris en un fòrum que persegueix descobrir nous talents

Escoltar

El TecnoCampus reuneix empresaris i universitaris en un fòrum que persegueix descobrir nous talents

 


El TecnoCampus escalfa motors pel Fòrum del Talent, una iniciativa a la qual ja han confirmat la participació vint-i-cinc empreses i institucions públiques i privades. Les que hi estiguin interessades, encara tenen temps de ser-hi presents posant-se en contacte amb el Servei d’Internacionalització i Carreres Professionals del TecnoCampus al web (http://www.tecnocampus.cat/ca/carreres-professionals/forum-talent). L’objectiu de la trobada, que tindrà lloc el dia 13 de novembre, és que les empreses coneguin el talent dels estudiants del TecnoCampus, on actualment cursen els seus estudis de grau prop de 2.500 joves. Un dels principals objectius del Fòrum del Talent és apropar les empreses als estudiants i graduats, facilitant un espai perquè pugui existir el contacte directe.


 

Totes les empreses participants tindran una taula on podran tenir els seus materials promocionals. La idea es que els estudiants i graduats del TecnoCampus es puguin acostar a les taules de les empreses i deixar els seus CVs; a més, tindran l’oportunitat de xerrar amb els representants de les empreses perquè els expliquin quin perfil d’estudiant busquen i què  valoren a l’hora de fer la selecció dels candidats.

 

A més, durant tota la jornada s’han previst activitats paral·leles per fer que el fòrum sigui dinàmic.  La més innovadora es el taller de  Talent Speed Networking, una nova tècnica de preselecció de possibles candidats mitjançant entrevistes ràpides, de 10 minuts, amb l'empresa. De la mà de M1TV, els estudiants que ho vulguin podran gravar el seu videocurrículum . Altres activitats paral·leles permetran als estudiants entrevistar-se amb tècnics especialitzats del SOM- Meet the advisor- o assistir a la taula rodona on caps de RRHH d’empreses com Infojobs, Bon Preu o Caixabanc els explicaran què valoren a l’hora d’escollir els candidats per les seves empreses.

 

Les empreses participants busquen tant estudiants en pràctiques com estudiants graduats del TecnoCampus per treballar en els seus equips. Pel que fa als sectors, s’ha procurat que representin els sectors de les àrees on el TecnoCampus imparteix estudis universitaris. Hi ha companyies i institucions de les TIC, salut, audiovisuals, hostelería i turisme, administració local, comunicació i màrqueting, emprenedoria social o serveis a les empreses.

 

A Catalunya, només unes poques universitats organitzen activitats similars al Fòrum del Talent. Entre elles la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrits els centres universitaris del TecnoCampus, i que celebra l’UPFeina (http://www.upf.edu/upfeina/) el 12 de novembre.

 

Les empreses i institucions que ja han confirmat l’assistència són:

 

1        BETA - DISC

2        BISMART

3        BRAINGAZE

4        BUGA INTERNET

5        CAPTIVEMUS

6        CLACK

7        CONMASA

8        ENGINYERS BCN

9        EUHT STPOL

10      EVERIS

11      FAGEM

12      HARTMANN

13      IBERSYSTEMS

14      LA BÒVILA

15      PROECTOS GESTION CONOCIMIENTO

16      SABATICA

17      SEYS

18      SLASHMOBILITY

19      SOM - OCUPACIÓ

20      TALENTIA GESTIÓ

21      TEC MONTERREY

22      TMTFACTORY

23      WINEYS

24      ZULOAGA IMATGE

25      BARCELONA VACANCES