Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els més petits viuen una Tarda guillada

Escoltar

Els més petits viuen una Tarda guillada

La rèplica infantil de la Nit Boja, cinc hores de diversió sense descans

La Tarda guillada ha arribat avui a la seva tercera edició. Els més petits de la casa han tingut un any més l’oportunitat de viure la rèplica de la Nit Boja, adaptada en horari i continguts.

 

Aquest any la Tarda guillada ha començat mitja hora més tard, a les 18.00 hores. El primer dels actes, De parranda!, igual que el Desvetllament bellugós dels adults ha fet baixar els assistents per la Riera saltant, ballant i comptant fins a quinze en companyia de la Família Robafaves i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme. Com l’any passat, hi ha hagut un servei de pàrquing de cotxets infantils al pati de la Residència Sant Josep, on es podia deixar gratuïtament la cadireta per gaudir dels actes de forma més còmoda i segura.

 

Un cop a la plaça de Santa Anna ha començat el segon dels actes, la Convidada de la Família Robafaves. S'han repartit galetes i suc de taronja i durant prop d’una hora ha tingut lloc l’espectacle musical del grup Encara Farem Salat. En acabar el ball, gegants, músics i públic han fet el camí de tornada cap a l’Ajuntament, de nou a ritme de Bequetero.

 

A les 20.00 hores ha començat el Correguspira, el correfoc infantil, amb sortida des de davant de l’Ajuntament. Els més decidits, ben tapats amb barret i roba adient per evitar cremades, han pogut seguir de ben a prop la Momeroteta i el Dragalió, les figures de foc infantils, que aquest any han convidat a participar-hi els Diables Petits d’Altafulla, el Drac Petit de Montornès, el Dragonet de Sabadell i els Diables infantils de La Llàntia. Com en anys anteriors, el Correguspira ha repetit recorregut: La Riera, carrer d’Onofre Arnau, carrer del Bisbe, plaça dels Bous, Muralla de la Presó i, de retorn, baixant la Riera fins a la plaça de l’Ajuntament.

 

Després del Correguspira la gresca continua amb la Pujada tabaladeta, per pujar La Riera a ritme dels tabals de la colla del Dragalió i de la Momeroteta. A les 22.00 hores, l’Espai Firal del parc Central reviu la Ruixada de la nit anterior en format infantil: la Ruixadeta. Amb aigua, llum i música es posa fi a la Tarda guillada.

 

El CECOPAL, el Centre de Coordinació d’Emergències Municipal que aplega els màxims responsables dels equips d’actuació, s'ha constituït igual que durant la Nit Boja. La seva finalitat és dur a terme una actuació immediata i coordinada si es produeix una emergència.