Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els millors esportistes de Mataró de 2013 es donen cita a la 59a Nit de l’Esport

Escoltar

Els millors esportistes de Mataró de 2013 es donen cita a la 59a Nit de l’Esport

La gala es farà al Teatre Monumental divendres 11 d’abril a les 20 h

El Teatre Monumental acollirà demà divendres 11 d’abril, a les 20 h, la 59a edició de la Nit de l’Esport, la trobada anual que reuneix esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb el món de l’esport mataroní.

 

L’acte està organitzat per la Direcció d’Esports de l’Ajuntament i serà presidit per l’alcalde, Joan Mora. També hi assistiran el regidor d’Esports, Pere Galbany, i el representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Santi Siquier. Presentarà la gala el periodista esportiu Quim Robert.

 

La Nit de l’Esport 2014 estarà amenitzada per la música de Tangerine Trio i s’iniciarà amb una exhibició de zumba i body combat a càrrec del Centre Municipal d’Esports el Sorrall. Després es podrà veure un vídeo sobre els valors de l’esport i diferents representants del món esportiu mataroní llegiran el manifest que parla d’aquests valors.

 

A continuació tindran lloc els parlaments, que donaran pas al lliurament de premis. En aquesta edició es repartiran 77 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials. El trofeu és una obra original de l’artista local Perecoll. Aquesta festa anual vol reconèixer públicament els esportistes i entitats que han obtingut millors resultats, marques o que han contribuït a la promoció de la pràctica de l’esport.

 

 

Un total de 42 nominats de 16 disciplines

 

La cerimònia d’entrega premiarà els millors entre els 42 esportistes nominats. Hi ha participants en campionats del Món, d’Europa, d’Espanya i Catalunya, i internacionals de diferents esports.

 

Les categories que aspiren a obtenir premi, en la vessant masculina i femenina, són infantil, cadet, juvenil i sènior, de les disciplines d’atletisme, bàsquet, esquí alpí, fotografia submarina, futbol, futbol-sala, gimnàstica, hoquei patins, triatló, handbol, natació, natació sincronitzada, patinatge, tennis taula, taekwondo i waterpolo.

 

Entre tots els nominats a títol individual, al final de la nit es donarà a conèixer el/la millor esportista de l’any 2013 per la seva contribució en portar el nom de Mataró més enllà de les fronteres esportives de la ciutat. L’any passat el guardó va recaure en les waterpolistes del Centre Natació Mataró Marta Bach i Roser Tarragó.

 

També s’atorgaran premis als millor equips en les diferents categories i es donaran 3 mencions especials. Els altres premis que es lliuraran són:

 

. Premi a les escoles i centres de secundària participants als Jocs Escolars amb més inscrits en els Jocs Escolars.

. Premi a la tasca arbitral.

. Premi Josep Gomà Carol a la millor tasca periodística en pro de l’esport mataroní.

. Premi al millor tècnic esportiu.

. Premi a l’entitat més destacada per la seva promoció envers l’esport.

. Premi a la tasca directiva.

 

El jurat l’han format representants del Consell Municipal d’Esports i periodistes esportius de tots els mitjans de comunicació locals.