Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Missatgers Reials arriben en vaixell al Port de Mataró el proper diumenge

Escoltar

Els Missatgers Reials arriben en vaixell al Port de Mataró el proper diumenge

A partir de les 10.45 h hi haurà xocolata desfeta, una flashmob, un taller de gòspel i una actuació del grup Gospelsons



El Port de Mataró serà el punt d’arribada dels Missatgers Reials. Ho faran el proper diumenge 28 de desembre a les 12.30 h a bord del Sant Ramon, un llaüt quillat construït el 1904 que és un dels vaixells de vela llatina més antics i més grans dels que naveguen pel Mediterrani.

 

Els emissaris dels Reis Mags seran rebuts per l’alcalde, Joan Mora, i pel regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez.

 

Les famílies podran amenitzar l’espera, a partir de les 10.45 h, amb una flashmob dirigida pel Jove Ballet de Catalunya, que convida a ballar a tots els assistents una coreografia que es pot consultar prèviament a Youtube. A les 11 h es repetirà la ballada conjunta i a les 11.30 h Gospelsons faran un taller de gòspel que clourà amb una actuació del grup mataroní. El Consorci del Port de Mataró i diferents establiments que col·laboren en aquesta activitat oferiran xocolata desfeta als assistents.

 

Els Missatgers Reials se situaran en unes tribunes perquè els més petits de casa els hi puguin fer arribar les seves cartes plenes de desitjos i il·lusions.

 

En cas de mal temps, l’acte de celebració de l’arribada dels patges a Mataró es farà a Can Gassol (plaça de la Pepa Maca,15).

 

Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17 a 20 h, i 3 i 4 de gener d’11 a 13 h i de 17 a 20 h a la plaça de Santa Anna. Durant aquestes hores s’oferirà brou calent als assistents i un taller de confecció de fanalets.



Fins al 4 de gener e
ls emissaris també rebran les cartes en altres indrets gràcies a la participació de les associacions veïnals de Camí de la Serra, Cerdanyola, l’Havana, La Llàntia, Mataró Centre, Pati de Can Marchal, Peramàs-Esmandies, Pla d’en Boet, Vista Alegre, el Grup d’esplai la Tribu – Molins, la  Parròquia de Sant Pau i Unió de Botiguers de Mataró. En tots els espais es repartiran fanalets perquè els nens rebin a Ses Majestats el 5 de gener.