Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els monogràfics d’estiu de l’Aula de Teatre atrauen alumnes de França i de la resta de l’Estat

Escoltar

Els monogràfics d’estiu de l’Aula de Teatre atrauen alumnes de França i de la resta de l’Estat

Una setantena d’alumnes realitzen aquest mes cursos intensius de teatre, circ, clown i improvisacióL’Aula de Teatre realitza aquest mes els monogràfics d’estiu, cursos d’especialització de diferents camps de les arts escèniques amb professors reconeguts. Alguns dels prop de setanta alumnes d’enguany provenen de fora de la ciutat atrets per la possibilitat de poder assistir al curs que ofereix un dels referents del món del clown, el belga Christophe Tellier. Aquest monogràfic que té el nom d’ “experimentació de l’esperit del pallasso” ha atret alumnes de França, Saragossa, Vitoria i de diferents localitats de les províncies de Girona, Tarragona i Barcelona.


 

El taller de Christophe Tellier ha despertat tal interès que ha quedat gent sense plaça. El còmic belga ofereix un curs que té com a objectiu explorar la figura del pallasso, la relació amb un mateix i el públic i les condicions perquè aflori el pallasso que tots duem a dins. El curs s'adreça a majors de 17 anys.

 

Enguany l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ofereix en total cinc cursos intensius durant aquest mes. A més del de Christophe Tellier es fan monogràfics de teatre en anglès a càrrec de Carla Lindström i dos tastets de circ per a diferents edats que impartiran membres del col·lectiu de circ mataroní Cronopis. Enguany hi ha també un monogràfic d’improvisació còmica amb Rai Borrell, un dels habituals dels espectacles d’Improshow.