Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ponts de les naus de Can Marfà es vesteixen de punt

Escoltar

Els ponts de les naus de Can Marfà es vesteixen de punt

Amb l'acció es va celebrar el Dia Mundial de Teixir en públicEl passatge de Can Marfà va reunir, ahir diumenge, més de 60 persones en la celebració del Dia Mundial de Teixir en públic. Els participants van teixir plegats durant una estona quadrats de punt que van ser utilitzats per fer una Yarn Bombing (instal·lació tèxtil) en què es van folrar dues passarel·les de les naus de la fàbrica de Can Marfà. L’acció estava organitzada per Iluro Craft, el Museu de Mataró i la Fundació Jaume Vilaseca.


 

Així, des de les 10.30 h es van reunir més de 60 persones de totes les edats al passatge de Can Marfà amb l’objectiu de confeccionar un gran tapís de punt per cobrir els ponts que uneixen les dues naus de Can Marfà. El tapís estava format per quadres de punt de colors de 30 x 30 cm.

 

La trobada va acabar amb una representació teatral organitzada per l’Associació de veïns de l’Havana i el grup de teatre Pamboliteatre, que van presentar l’espectacle: “Carregats de romanços”.

 

L’acte de Mataró es va sumar a la celebració del Dia Mundial de Teixir en públic que es va dur a terme a 42 països i a 554 ciutats del món.