Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament amplia la vorera del Camí Ral entre els carrers de Sant Agustí i de Sant Antoni

Escoltar

L’Ajuntament amplia la vorera del Camí Ral entre els carrers de Sant Agustí i de Sant Antoni

Mentre durin els treballs, s’han inhabilitat les zones de càrrega i descàrrega i estacionament

L’Ajuntament ha començat avui les obres d’ampliació de la vorera del lateral muntanya del Camí Ral – Tras Santa Anna, entre els carrer de Sant Agustí i de Sant Antoni. Els treballs preveuen també el reforç de la calçada.

 

Amb motiu de les obres, l’estacionament en el tram de carrer afectat queda anul·lat provisionalment des d’avui 25 d’agost i fins al 8 de setembre de 2014, ja que s’ha ocupat l’espai per habilitar un pas alternatiu per als vehicles. En concret, queden afectades les places reservades a motocicletes, càrregues i descàrregues comercials i estàndard, la plaça reservada per al centre de dia, la plaça de persones amb mobilitat reduïda i la zona de contenidors.

 

 

Obres a l’espai públic

 

L’obra del Camí Ral és una de les 45 actuacions de manteniment i millora de la via pública que l’Ajuntament va iniciar el passat abril, i que van ser adjudicades a l’empresa Vialitat i Serveis SL per un import de 353.664 € (21% IVA inclòs). Es tracta del primer paquet d’obres de millora de l’espai públic que es preveu realitzar al 2014 amb els ajuts del Pla de Concertació de la Xarxa de Governs Locals (2012-2015) de la Diputació de Barcelona.

 

En concret, aquestes primeres actuacions corresponen a un projecte aprovat per l’Ajuntament al 2013. Durant aquest any està previst programar noves obres fins arribar a destinar 1.564.000 € en total.