Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament construeix un dipòsit d’aigua per abastir els Bombers en la lluita contra incendis

Escoltar

L’Ajuntament construeix un dipòsit d’aigua per abastir els Bombers en la lluita contra incendis

S’està instal·lant en terrenys per sobre del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics

El Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament ha començat la construcció d’un dipòsit d’aigua que servirà per abastir els mitjans aeris dels Bombers en cas de necessitat davant possibles incendis forestals que tinguin lloc en el municipi.

 

El dipòsit està situat en un recinte tancat amb accés des del carrer de Galícia, just per sobre de les instal·lacions del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics. La instal·lació, que forma part del Pla de prevenció d'incendis, està situada en terrenys qualificats ara com a sòl no urbanitzable, però s’ha considerat adient la seva realització donat l’evident interès públic.

 

Es tracta d’un dipòsit de planxa d’acer galvanitzat plastificat en color verd, de 10,25 m de diàmetre i amb una capacitat de 162 m³. La instal·lació és desmuntable de manera que es podrà traslladar a una altra ubicació quan sigui necessari. El dipòsit serà abastit mitjançant connexió amb la xarxa d’aigua potable existent al carrer de Galícia.

 

Les obres, que van començar a mitjan octubre, estan adjudicades a l’empresa Vialitat i Serveis, SL i tenen una durada prevista de 8 setmanes. El pressupost del projecte és de 28.238,12 € (IVA inclòs).