Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament pavimenta de nou la ronda de Barceló

Escoltar

L’Ajuntament pavimenta de nou la ronda de Barceló

L’asfalt estarà a punt pel pas de la “Volta” Ciclista a Catalunya el 24 i 25 de març

L’Ajuntament de Mataró ha iniciat avui els treballs de pavimentació de la ronda de Barceló, que s’allargaran durant 3 dies. L’actuació permetrà refer l’asfalt de la calçada i de la zona d’aparcament de la ronda, molt degradat pel pas dels anys i l’important trànsit de vehicles d’aquesta via d’entrada a la ciutat.

 

Els treballs afecten a una superfície de 4.370 m². Es preveu sanejar i reparar els trams més degradats, reforçar tot el ferm amb paviment de mescla bituminosa en calent i reposar la senyalització horitzontal. Les obres tenen un cost de 60.342 € (21% d’IVA inclòs) i els executa l’empresa Vialitat i Serveis, SL per encàrrec de l’Ajuntament.

 

La ronda de Barceló forma part del recorregut de l’etapa inaugural de la “Volta” Ciclista a Catalunya, que el proper dilluns 24 sortirà de Calella, entrarà a Mataró per la carretera N-II i, després d’una meta volant al Camí de la Geganta, continuarà per la carretera de Mataró per tornar a Calella. Els treballs d’asfaltatge garantiran que aquest vial estigui en condicions adients per dur a terme la competició ciclista.

 

 

Afectacions al trànsit

 

Els treballs estaran acabats abans del proper cap de setmana. Amb motiu de les obres es preveuen restriccions al trànsit de la ronda de Barceló dimecres 19 i dijous 20.

 

Les línies 1, 3 i 4 dels autobusos urbans Mataró Bus també veuran afectats els seus recorreguts. Les parades de les línies 1 i 4 de la ronda de Barceló i de la plaça d’Alexander Fleming queden anul·lades, així com la parada de Porta Laietana-TecnoCampus de la línia 1. Pel que fa a la línia 3 s'anul·len les parades de la ronda de Barceló i el carrer d'Iluro, i hi haurà una de provisional a l'avinguda de Jaume Recoder amb el Camí Ral.