Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament presenta la nova temporada d’arts escèniques amb espectacles, música i tastets teatrals i de dansa

Escoltar

L’Ajuntament presenta la nova temporada d’arts escèniques amb espectacles, música i tastets teatrals i de dansa

Es donarà a conèixer, dissabte 29 a Can Gassol, la nova Temporada estable de teatre, el De boca a orella i el cicle de l’aniversari de l’Aula de TeatreCan Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques i la plaça de Can Gassol acolliran el proper dissabte 29 de novembre els actes de presentació de la nova temporada d’arts escèniques de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró: Temporada estable de teatre, De boca a orella i el 30è aniversari de l’Aula de Teatre. Des de les 6 de la tarda fins les 10 del vespre hi haurà espectacles, presentacions dels cicles i música per amenitzar la celebració.


 

A les 18 h a la plaça de Can Gassol es podrà veure l’espectacle “Pelat” de Joan Català que és el primer del cicle De boca a orella. El creador mataroní presenta aquest espectacle creat a la ciutat i que combina dansa, teatre i circ. Estrenat a la Fira Internacional de Teatre de Tàrrega, “Pelat” presenta l’acció en un espai circular en el qual els espectadors i l’artista comparteixen la relació entre un home i un tronc.

 

Un cop s’acabi l’espectacle els espectadors podran entrar a Can Gassol (plaça de la Pepa Maca, 15) on es presentarà la resta del cicle De boca a orella, que va de novembre del 2014 al març del 2015; la Temporada estable de teatre al Teatre Monumental, que anirà del gener a l’abril del 2015; i el cicle commemoratiu del 30è aniversari de l’Aula de Teatre, que se celebrarà durant l’abril del 2015.

 

La Temporada estable tornarà a reunir al Teatre Monumental alguns dels èxits de la cartellera barcelonina a càrrec de directors i actors de renom. El cicle De boca a orella continua apostant pels espectacles de petit format que han anat creixent gràcies a les recomanacions dels seus espectadors. Alguns dels cinc espectacles que enguany es programaran han passat per diferents festivals internacionals.

 

Per presentar el programa d’aniversari de l’Aula de Teatre dissabte es podrà veure a Can Gassol quatre tastets d’entre 10 i 15 minuts de companyies formades per actors i dansaires que han passat per l’Aula de Teatre i ja s’han professionalitzat. D’aquesta manera es veurà un tastet d’“El circ de llibres” de Jordi Mas; ”El cabaret diabòlic” de Jéssica Pérez; un show d’improvisació dels titellaires Miquel Nevado i Eva Montero amb el títol de “Puppet Pro” i una mostra del treball que està fent “Invitro”, una nova companyia de dansa de Mataró.

 

Després dels tastets un discjòquei acabarà d’amenitzar la vetllada.