Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament programa un curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament programa un curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Hi ha 25 places i es farà del 20 de desembre a l’11 de gener

El Servei de Família de l’Ajuntament organitza un curs intensiu de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil del 20 de desembre a l’11 de gener, aprofitant que molts joves tenen vacances escolars durant aquest període.


 

S’ofereixen 25 places perquè els futurs monitors obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en projectes i/o equipaments de lleure amb infants i/o joves. El curs l’imparteix l’Escola Lliure el Sol, al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5), i és un curs més en l’àmbit del lleure dels que durant l’any es programen des del Servei de Família.

 

La formació consta de 100 hores lectives presencials, 50 hores lectives no presencials (inclou l’elaboració d’un treball - memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques) i 160 hores de pràctiques. L’aprofitament del curs dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

 

El preu general és de 220 €, però hi ha descomptes per a les persones en situació d’atur inscrites al SOC, així com per als socis d’esplais catalans, d’Acció Escolta de Catalunya, dels casals de joves de Catalunya i de la Federació d’Ateneus Laics.

 

Per accedir al curs cal ser major d’edat en el moment de realitzar la inscripció.

 

 

Sistema d’inscripció

 

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de l’Escola Lliure el Sol (www.escolaelsol.org).

 

Per obtenir més informació sobre la formació cal adreçar-se a l’Oficina Jove del Maresme – Servei d’Informació Juvenil (plaça de Miquel Biada, 5), de dilluns a dijous de 17 a 21 h i divendres de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

 

També es pot trucar al telèfon 93 798 96 49 en el mateix horari de l’oficina o enviar un correu electrònic a sidral@ajmataro.cat.