Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reedita la campanya per promocionar els mercats municipals

Escoltar

L’Ajuntament reedita la campanya per promocionar els mercats municipals

Dissabte, 25 de gener, hi haurà la gimcana infantil que es va anul·lar pel mal temps

El pròxim dissabte, 25 de gener, entre les11 i les 13 hores, tindrà lloc una gimcana infantil als mercats de Cirera-Molins, Plaça de Cuba, Plaça Gran, Pla d’en Boet, Cerdanyola i l´Escorxador.


 

A cada un dels 6 mercats hi haurà un punt d’informació on les famílies podran recollir les targetes de participació a la gimcana, on marcar les respostes. Tots els participants que acabin la gimcana rebran un obsequi i entraran automàticament en el sorteig de premis gentilesa dels paradistes del mercat. Aquest sorteig es farà la primera setmana de febrer.

 

Aquesta activitat, que forma part de la campanya “Mataró, ciutat de mercats, estava prevista inicialment al novembre passat i va haver d’ajornar-se a causa de les condicions climatològiques desfavorables d’aquell dia.

 


Al mercat, molt més que un bon producte”, amb aquest missatge la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha tornat a impulsar per quart any consecutiu la campanya “Mataró, ciutat de mercats”, destinada a promocionar els mercats de Mataró.


 

Enguany la campanya es focalitza en viure l’experiència de conèixer els mercats passejant entre les seves parades, on hi trobem productes bons i frescos, i podem conèixer les seves qualitats de la mà dels paradistes, alhora que podem gaudir d’un ambient distès. Es tracta doncs de tastar els mercats, i viure una experiència divertida per mitjà dels sentits.

 

Així doncs, vol posicionar els mercats com un espai on compartir una experiència diferent, fomentar la presència de famílies amb infants mitjançant la idea dels mercats com espai vivencial i atraure així nova clientela.

 

La campanya, que ha estat finançada amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, inclou un desplegament cartelleria a punts clau de la ciutat i a les parades dels mercats participants, anuncis a premsa gratuïta, anuncis a autobusos i mupis i marquesines.