Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde presideix l’acte institucional d’inici de la commemoració del Tricentenari

Escoltar

L’alcalde presideix l’acte institucional d’inici de la commemoració del Tricentenari

L’alcalde, Joan Mora, presidirà demà l’acte institucional d’inici de la commemoració del Tricentenari a Mataró (1714-2014). L’acte, que tindrà lloc a les 19.30 h al Saló de Sessions de l’Ajuntament (La Riera, 48), es podrà veure en directe per streaming a la pàgina web de l’Ajuntament.


 

En el transcurs de l’acte intervindrà el comissari de la commemoració mataronina, Joan Giménez, que presentarà el Programa d’activitats 1714-Mataró-2014 organitzat per l’Ajuntament i la Comissió 1714-Mataró-2014, formada per diferents entitats i associacions de la ciutat: Amics de la Ciutat de Mataró, Associació Amics de Ca l’Arenas, Biblioteques de Mataró, Fundació Iluro, Grup d’Història del Casal, Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, Museu de Mataró, Òmnium Mataró-Maresme, Parròquia de Santa Maria de Mataró i Sala Cabanyes. A l’acte també hi assistirà el comissari del Tricentenari, Miquel Calçada.

 

Finalitzada la presentació, es farà una visita a l’exposició “Cartografia de guerra a la Catalunya moderna. Col·lecció Mayol” al Museu de Mataró i que mostra plànols originals dels segles XVI al XVIII de la col·lecció cartogràfica del mataroní Jaume Mayol i Roca. La mostra, que es podrà veure fins al 27 d’abril, forma part del programa de commemoració del Tricentenari.