Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep el campió de fotografia subaquàtica Marc Giménez

Escoltar

L’alcalde rep el campió de fotografia subaquàtica Marc Giménez

L’esportista mataroní pertany a la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS)L’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, van rebre ahir a la tarda l’esportista mataroní Marc Giménez, medalla d’or en ambient sense model al 1r Campionat Europeu de Fotografia Subaquàtica i medalla de bronze a la categoria de macro. Giménez pertany a la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS).


 

El Campionat Europeu de Fotografia Subaquàtica, que ha estat organitzat per la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS), es va celebrar a l’illa de La Graciosa, a les Açores, el passat 9 de setembre.

 

Marc Giménez, juntament amb Sílvia Sebastián, va guanyar el Campionat de Catalunya de Fotografia Subaquàtica el 2013 al Port de la Selva així com també el NAFOSUB, el campionat de fotografia d’àmbit estatal de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques (FEDAS), també el 2013 a Las Galletas- Arona (Tenerife). Giménez també va ser distingit amb un dels trofeus de la 59a edició de la Nit de l’Esport que va tenir lloc el passat 11 d’abril.

 

L’esportista va estar acompanyat a l’acte de reconeixement pel president del club SPAS, Xavier Martínez, i el president de la Federació Catalana de Subaquàtiques, Salvador Punsola, entre d’altres.

 

La Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS) va néixer a Mataró el 1959 i compta actualment amb uns 600 associats federats. Entre les seves fites, ha obtingut vàries vegades campionats d’Espanya de Pesca Submarina i primers llocs en competicions sobre fotografia i vídeo submarí. Entre aquests, Xavier Blanco va ser campió del món i per equips amb la selecció estatal de pesca submarina al Perú recentment.

 

A més, el club col·labora amb el manteniment de l’alguer de Mataró, la praderia de posidònia oceànica que s’estén davant de la costa de la ciutat.