Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equipament del carrer de Las Siete Partidas s'adequa i acollirà l'Associació de Veïns d'El Palau

Escoltar

L’equipament del carrer de Las Siete Partidas s'adequa i acollirà l'Associació de Veïns d'El Palau

També podrà ser utilitzat puntualment per altres entitats

El Servei d’Equipaments Municipals de l’Ajuntament ha començat les obres d’adequació de l’equipament sòciocultural ubicat a la cantonada del carrer de Las Siete Partidas amb la carretera de Mata.

 

L’ús d’aquest espai va ser cedit el novembre passat a l’Ajuntament per la Fundació Iluro, que l’utilitzava com a casal per a la gent gran.

 

Els treballs d’adequació que fa ara l’Ajuntament consisteixen en la formació d’una nova entrada per tal d’adaptar-la a les necessitats d’accessibilitat i facilitar l’accés a peu pla, la instal·lació d’un sistema d’alarma i la realització d’una posta a punt de totes les instal·lacions existents. També es faran petites reformes interiors i es pintaran parets i sostre.

 

Les obres estan adjudicades a l’empresa Afix Constructora SL per un import de 24.326,03 € (IVA inclòs) i tenen una durada prevista de 8 setmanes.

 

 

Els usos

 

El casal d’avis que gestionava la Fundació Iluro en aquest espai tenia molt poca afluència, en part per la seva proximitat a dos dels casals municipals gestionats per l’Ajuntament. El local se cedirà ara, mitjançant una llicència d’ús, a l’Associació de Veïns d'El Palau, i puntualment també podrà acollir actes organitzats per altres entitats del barri d’acord amb l’entitat veïnal i amb l’Ajuntament.

 

L’Associació de Veïns d'El Palau ocupa actualment un altre local llogat per l’Ajuntament al mateix carrer de Las Siete Partidas, que es deixarà d’utilitzar. Amb el canvi d’ubicació, l’entitat guanya més espai per realitzar les seves activitats.

 

El nou equipament té una capacitat màxima de 99 persones. Consta d’una sala polivalent i dos espais més per a activitats, a més d’un tercer espai que es pot utilitzar com a magatzem.