Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola MASH s’instal·la al local més gran de la plaça de la Muralla

Escoltar

L’escola MASH s’instal·la al local més gran de la plaça de la Muralla

PUMSA arriba a un acord de lloguer per 10 anys

L’escola MASH, que imparteix cursos d’assessoria d’imatge, maquillatge professional i perruqueria i cosmètica capil·lar, s’ha instal·lat al local ubicat al Camí Ral 254-256, amb accés des de la plaça de la Muralla. Promocions Urbanístiques Municipals, SA (PUMSA), ha arribat recentment a un acord amb l’escola per llogar l’espai durant 10 anys.

 

El local, de 1.029 m² de superfície construïda, estava buit des d’agost de 2013. Anteriorment havia acollit establiments comercials d’Actua, Abacus i Crack Hogar.

 

MASH (Styling, Hair & Make-Up School) es presenta com una escola pionera amb l’objectiu d’apropar als seus alumnes els coneixements impartits per professionals que treballen al món de la moda, televisió, cinema, passarel·les i publicitat. L’escola ha fet obres d’adequació al local que li permeten comptar amb aules, biblioteca especialitzada, sala “coffee- break” i espais adaptats per a classes pràctiques, a més de l’espai d’atenció al públic. L’acte d’inauguració de les instal·lacions de l’escola tindrà lloc avui a les 20.30 hores.