Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Iluro Hockey Club, reconegut com a Club Europeu Mitjà de l’Any 2013 per la Federació Europea de Hockey

Escoltar

L’Iluro Hockey Club, reconegut com a Club Europeu Mitjà de l’Any 2013 per la Federació Europea de Hockey

És el primer club a Espanya que rep aquest guardó


La Federació Europea de Hockey ha atorgat a l’Iluro Hockey Club el prestigiós reconeixement de Club Europeu de l’Any en la categoria de clubs mitjans i en relació al 2013. Es tracta del primer club a Espanya que rep aquest guardó, fruït de la bona tasca desenvolupada per l’entitat, que ha fet créixer el club especialment en els darrers anys.

 

El club ha donat a conèixer aquest migdia en roda de premsa els mèrits que li han permès obtenir el reconeixement europeu. A la presentació han assistit Oriol Cortada, president de l’Iluro Hockey Club; Jordi Alcover, vicepresident de la Federació Europea de Hockey; Narcís Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Pere Galbany.

 

El premi a millor club de la Federació Europea de Hockey està estructurat en tres categories relatives a clubs petits de menys de 100 jugadors, clubs mitjans de 100 a 300 jugadors i clubs grans de més de 300 jugadors. L’Iluro Hockey Club té actualment més de 250 jugadors i compta amb més de 300 socis.

 

Per atorgar el premi, la Federació Europea valora, entre altres qüestions, el creixement relatiu de socis i jugadors/es, el foment de les escoles d’hoquei, la millora del programa esportiu i d’entrenament, els sistemes de tecnificació, la formació de tècnics i entrenadors, la promoció escolar de l’hoquei, la participació en aspectes d’igualtat i socials i també la difusió i promoció d’aquest esport en la comunitat propera.

 

En tots aquest aspectes ponderats, l’Iluro Hockey Club ha estat el guanyador en la seva categoria. Destaca, a més de l’increment de nombre de jugadors i socis registrat l’any passat, el fet de tenir una estructura tècnica sòlida i professional; els nombrosos esdeveniments de promoció que el club va a dur a terme l’any passat; la millora de la seva imatge corporativa, amb la renovació de l’escut; i la consolidació del seu Pla de desenvolupament i el Pla Olympia (Pla estratègic d’excel·lència del club). L’entitat també considera que a l’hora d’aconseguir el reconeixement ha estat molt important la millora de les instal·lacions del Camp Municipal d’Hoquei, que va estrenar gespa artificial a finals del 2009 després de les obres fetes per l’Ajuntament.