Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La botiga en línia de Les Santes augmenta les vendes

Escoltar

La botiga en línia de Les Santes augmenta les vendes

Enguany s’han venut 5.255 samarretes de la Festa Major

La botiga en línia de Les Santes continua convertint-se en una nova manera de comprar amb antelació els productes de la Festa Major. Enguany s’han fet 718 comandes per Internet, per 552 l’any passat, cosa que suposa un augment del 30 %. La botiga oficial de Les Santes va obrir el passat 17 de juliol amb una àmplia oferta de productes relacionats amb la Festa Major de Mataró. Des del dia 7 de juliol ja estava en funcionament la botiga en línia.

Cal destacar l’important xifra de samarretes de Les Santes que s’han venut, 5.225 que representa la segona millor xifra fins ara. Enguany hi havia 25 models de samarretes que reprodueixen 8 il·lustracions de les que integren el cartell de la Regina Puig. D’aquestes 5.225 venudes, 1.629 es van comprar per Internet, que representa un augment del 12 %.

 

La botiga d’enguany oferia molts productes nous de marxandatge lligats amb el disseny del cartell. Les vendes d’aquests productes han estat notables. S’ha venut 343 clauers i 312 imants. Han agradat molt les calcomanies (699) i les bosses d’esquena amb quatre imatges diferents (600 en total). També s’han venut 184 hules amb la imatge del cartell i 200 vestits de súper santeros.

 

També s’ha venut a la botiga el got solidari de Les Santes. Es venia en lots de 6 (un de cada model) i se n’han venut 250 lots. El got neix d’una campanya solidària conjunta amb Creu Roja i Càritas de Mataró.

 

Una altra de les novetats d’enguany és la reproducció de goma de la Momerota, editada per l’Associació Cultural ...i15! que ha venut 96 unitats.

 

La Fireta de Les Santes
 
Per tercera vegada, la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró ha organitzat complementàriament una fireta de productes artesanals relacionats amb la Festa Major a la plaça de l’Ajuntament entre el 19 i el 23 de juliol. En total hi ha hagut 15 parades de diferents expositors que comercialitzen productes artesans de roba, alimentació, decoració o entreteniment relacionats fonamentalment amb les figures i comparses de la ciutat.