Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Colla Gegantera d'en Ton guanya el premi a la millor comparsa a la Gran Rua de Carnestoltes 2014

Escoltar

La Colla Gegantera d'en Ton guanya el premi a la millor comparsa a la Gran Rua de Carnestoltes 2014

La de Lucius Marcius s'endú el premi a la comparsa més satíricaLa Gran Rua de Carnestoltes 2014 va finalitzar ahir amb dos guanyadors: la Colla Gegantera d'en Ton, del Col·legi Salesians, va guanyar el premi a la millor comparsa i la Colla Gegantera de Lucius Marcius, la colla de Peramàs, se'n va endur el premi a la comparsa més satírica. Els premis, de 500 € cadascun, van ser entregats per Sa Majestat Pellofa XXXVI, el rei de la disbauxa. La comparsa guanyadora podrà participar l'any vinent, com a part del seu premi, en l'arribada d'en Pellofa.
La Colla Gegantera d'en Ton representava l'època medieval i la Colla Gegantera de Lucius Marcius, la més satírica, era una comparsa titulada "La xurreria del Congrés".
En l'edició d'aquest any, la Gran Rua de Carnestoltes va comptar amb la participació de 16 comparses formades alhora per més de 1.100 persones. El seguici va començar a la plaça d'Alexander Fleming i va finalitzar al Nou Parc Central. Colors, música, xerinola, balls i riures van ser la tònica de tot el recorregut que va ser observat per gran quantitat de gent.
En aquesta ocasió s'ha millorat la il·luminació de les comparses i s'ha potenciat la sonorització i la unificació de la música a tota la comitiva. La música que acompanyava a la comitiva d'en Pellofa va ser obra del grup Always Drinking Marching Band que també van tocar al Nou Parc Central una vegada entregats els premis per seguir amb l'ambient de festa i fer ballar a tots els congregats.
El programa de Carnestoltes 2014, organitzat per la Direcció de Cultura i la Comissió de Carnestoltes, segueix fins Dimecres de Cendra amb la Capella ardent d'en Pellofa i l'entronització de la Vella Quaresma.