Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gent gran presenta les seves activitats culturals al VII Festival Artístic

Escoltar

La gent gran presenta les seves activitats culturals al VII Festival Artístic

La celebració té lloc dissabte 15 de març a les 17 h al Teatre Monumental

El VII Festival Artístic de la gent gran de Mataró agafa lloc en el panorama cultural de la ciutat presentant les activitats artístiques d’una part de la població: el col·lectiu de la gent gran. L’acte està organitzat per la Comissió de Cultura del Consell Municipal de la Gent Gran. El festival tindrà lloc el proper dissabte 15 de març al Teatre Monumental i el presentarà l’actor Joan Pera.


 

La jornada festiva té per objectiu potenciar i donar a conèixer les activitats culturals que es fan en aquest col·lectiu en el si dels casals.

 

En aquesta edició s’oferiran actuacions musicals, balls i lectures de poemes a càrrec de grups artístics de 5 casals de Mataró: els casals municipals de Cerdanyola, Parc Central, Santes-Escorxador i La Llàntia i el casal de la Gatassa. Atès que cada any hi ha més grups participants, en cada edició només hi participen la meitat dels casals de la ciutat.

 

Com a novetat d’aquest any, i a iniciativa de la Comissió de Qualitat de Vida del Consell, el festival incorpora en aquest acte una presentació d’una entitat sense ànim de lucre que treballi pel col·lectiu de la gent gran i que formi part del Consell Municipal de la Gent Gran, en aquesta ocasió es presentarà l’Associació Parkinson Maresme.

 

El Festival Artístic de la Gent Gran s’emmarca en el projecte “Mataró, ciutat de valors”, que durant aquest mes de març se centra en la promoció del valor de l’esforç.