Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Portaveus condemna els atacs a la seu de CDC de Mataró

Escoltar

La Junta de Portaveus condemna els atacs a la seu de CDC de Mataró

L’alcalde, Joan Mora, va presidir ahir dilluns 2 de juny una Junta ordinària de Portaveus en la qual es van condemnar els atacs que van patir diferents seus del CDC a Mataró i Catalunya . Com a resultat de la reunió es va redactar un comunicat signat pels grups municipals de CiU, PSC, PPC, PxC i ICV-EUiA.


 

El text íntegre del comunicat és el següent:

 

“La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mataró, reunida en sessió ordinària el dia 2 de juny de 2014, ha decidit condemnar de forma enèrgica els atacs que hi va haver la setmana passada contra la seu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Mataró i d’altres poblacions de Catalunya.

 

La Junta de Portaveus vol manifestar que qualsevol plantejament polític té cabuda en aquesta societat sempre que es canalitzi a través de les vies democràtiques que tots ens hem donat. Ara bé, no es pot acceptar cap plantejament que es basi en l’insult, l’atac i la intimidació.

 

Així mateix, la Junta de Portaveus vol traslladar el seu suport i ànim als membres de Convergència Democràtica de Catalunya”.