Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Patrouille de France ha entrenat aquest matí a les platges de Mataró

Escoltar

La Patrouille de France ha entrenat aquest matí a les platges de Mataró

L’alcalde ha rebut aquesta tarda els membres de l’equip francèsLa Festa al Cel ha començat a escalfar motors avui al migdia amb l’entrenament, a la platja del Varador, de la Patrouille de France, una de les patrulles participants de l’espectacle central del festival aeri que tindrà lloc diumenge a Mataró.


 

La Patrouille de France actuarà diumenge a les 13.57 h durant una mitja hora i és un dels plats forts de l’espectacle d’acrobàcies juntament amb la Patrulla Aspa. Aquestes dues patrulles i l’Eurocopter Tigre són els tres participants militars. La resta de patrulles, avions, avionetes, parapents i helicòpters són de caràcter civil o de cossos de seguretat, d’entre ells hi destaca, per exemple, el premiat pilot acrobàtic francès Nicolas Ivanoff de Hamilton.

 

La Patrouille de France forma, amb l’Equip Acrobàtic de l’Exèrcit de l’Aire, l’Exèrcit de l’Aire de França que aquest any compleix 80 anys del seu naixement.

 

Els entrenaments han començat a les 14 h. En un primer moment 4 avions Patrulla reactors Alphajet, procedents de l’Aeroport de Barcelona, han fet un reconeixement de la zona i tot seguit 4 més se’ls hi han sumat i durant una hora han procedit a fer figures i maniobres acrobàtiques en grup, utilitzant fum amb els colors de la bandera francesa per donar-li més espectacularitat a les rutines acrobàtiques.

 

 

Recepció a la Patrouille de France

 

L’alcalde, Joan Mora, i la segona tinenta d’alcalde, Núria Calpe, han rebut aquesta tarda una representació de la Patrouille de France.

 

Mora ha donat la benvinguda als membres de la Patrouille de France i ha agraït la seva participació en la Festa al Cel que tindrà lloc diumenge.

 

El comandant Jean-Michel Herpin ha agraït alhora l’oportunitat de tornar a participar a la Festa al Cel i ha afegit que espera que aquesta sigui la millor actuació de l’any de la Patrouille de France, que va participar al festival aeri per última vegada el 2011. A més, ha destacat la singularitat de fer l’espectacle sobre el mar.Demà divendres, a partir de les 14.30 h i fins a les 17 h faran els seus entrenaments 9 participants més de la Festa al Cel: Patrulla Aspa, Baltic Bees, Twister Aerobatics Team, Acrobàcia Àlex Balcells, Bravo 3 Repsol, Carrusel ACBS, Carrusel FPAC, Nicolas Ivanoff i Jacob 52.