Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté tres persones com a presumptes autors de dos robatoris amb força

Escoltar

La Policia Local deté tres persones com a presumptes autors de dos robatoris amb força

Un dels detinguts hauria robat en un habitatge de l’avinguda de Jaume Recoder i els altres dos en un bar de La Riera

La Policia Local ha detingut avui dos individus com a presumptes autors d’un robatori amb força a un bar i a un tercer pel robatori també amb força a l’interior d’un habitatge. Els fets han tingut lloc amb escasses hores de diferència.

 

En el primer cas, la Policia Local ha rebut la trucada d’un ciutadà a les 4.20 h que alertava de sorolls anormals a l’interior d’un bar ubicat al número 40 de La Riera. En arribar els agents han vist la porta de l’establiment forçada i han pogut detenir a l’interior a D.P.R. i E.I.S, de 19 i 21 anys respectivament. La Policia Local instrueix diligències amb imputació d’un presumpte delicte de robatori amb força en establiment i també de furt d’ús del vehicle a motor utilitzat per desplaçar-s’hi.

 

En el segon cas, a les 6.42 h un ciutadà ha comunicat que hi havia un home penjant del balcó d’un primer pis al número 17 de l’avinguda de Jaume Recoder. La Policia Local ha localitzat el presumpte lladre a la plaça de Manuel Cuyàs i Duran, portant diferents objectes procedents de robatori. El detingut és D.V., de 29 anys, a qui s’atribueix un presumpte delicte de robatori amb força en habitatge.

 

Es preveu que els tres detinguts passin a disposició judicial en les properes hores.