Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local enxampa els autors d’una pintada a l’edifici de l’Escola Pia Santa Anna del Torrent

Escoltar

La Policia Local enxampa els autors d’una pintada a l’edifici de l’Escola Pia Santa Anna del TorrentLa Policia Local va interceptar i identificar dimarts passat dues persones com a presumptes autors d’una pintada a l’edifici que té l’Escola Pia Santa Anna al Torrent. A un d’ells se li van trobar a la motxilla dos esprais, negre i vermell, que coincidien amb els colors amb què s’havia escrit a la paret “Si Can Vies va a terra, Mataró en peu de Guerra”.


 

Les dues persones identificades per la Policia Local són na S.M.G., de 36 anys, i en C.S.J. de 26 anys. A aquest últim se li va decomissar el material i va ser denunciat per infracció de l’Ordenança de residus urbans i neteja viària, que pot ser sancionat amb una multa de fins a  3.005,06 €.

 

L’actuació policial es va dur a terme gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que van ser veïns de la zona els que van trucar a la 1.40 de la matinada al telèfon al 112 per alertar la Policia de la presència de dos individus encaputxats pintant les parets.

 

Així mateix, la Policia Local està investigant si les pintades localitzades també el dimarts a la seu del partit polític CDC ubicada a l’avinguda del Maresme han estat realitzades pel mateix autor.