Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local incorpora una bicicleta elèctrica com a suport per al programa d’educació viària

Escoltar

La Policia Local incorpora una bicicleta elèctrica com a suport per al programa d’educació viària

El vehicle ha estat cedit per la Diputació de Barcelona

La Policia Local utilitza des d’aquesta setmana una bicicleta elèctrica com a suport per a les sessions formatives del programa d’educació viària que imparteix a alumnes de centres educatius de primària i secundària de Mataró.

 

El vehicle ha estat cedit per la Diputació de Barcelona en el marc del programa que duu a terme des de 2008 per impulsar l’ús de la bicicleta entre els tècnics municipals i les policies locals dels diferents ajuntaments de la província. En el darrer acte de lliurament, que va tenir lloc dijous 10 d’abril al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, la Diputació va cedir 13 bicicletes elèctriques a diferents ajuntaments del Baix Llobregat, Maresme i Osona, una de les quals va ser per la Policia Local de Mataró.

 

 

Més de 9.000 alumnes al programa d’educació viària

 

Durant el curs 2013-2014, un total de 9.268 alumnes de 32 escoles de primària i 18 escoles de secundària s’han acollit al programa d’educació viària que impulsa la Policia Local de Mataró junt amb Mataró Bus, l’Hospital de Mataró, Bombers de la Generalitat, Honda Institut de Seguretat, Fundación Alcohol y Sociedad i Creu Roja Mataró. Aquest programa posa a disposició dels centres educatius diferents activitats i recursos.

 

En el cas concret de les activitats programades per la Policia Local són 6.024 els alumnes participants durant aquest curs. Entre les diferents propostes hi ha xerrades, visites i circuits a peu i en bicicleta perquè els escolars adquireixin conductes segures com a vianants i també com a conductors.