Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local troba dos gossos que havien estat sostrets del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia

Escoltar

La Policia Local troba dos gossos que havien estat sostrets del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia

La Policia Local de Mataró va localitzar ahir diumenge dos gossos que entre les 18 h de dijous 12 i les 8 h de dissabte 14 havien estat sostrets del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (carrer de Galícia). La Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM), que gestiona les instal·lacions, va denunciar els fets.

 

Els animals, un cocker spaniel anglès de nom “Nono” i un podenco andalús mestís de nom “Quima”, van ser trobats en una cabana propera a la Font del Pericó. Els tres presumptes implicats en la sostracció dels gossos pateixen, en major o menor grau, alguna discapacitat psíquica. Una d’aquestes persones era voluntària de l’SPAM i una altra hi havia col·laborat.

 

Dos dels implicats van ser traslladats a l’Hospital de Mataró per dur a terme un reconeixement mèdic i controlar la seva medicació, mentre que el tercer va quedar sota custòdia dels seus pares. Un dels traslladats a l’Hospital havia desaparegut el 3 de juny d’un centre residencial de la comarca per a persones amb discapacitats, on es troba sota tutela.