Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona edició del Dissantes compta amb la col·laboració de La Pegatina, Txarango i Strombers

Escoltar

La segona edició del Dissantes compta amb la col·laboració de La Pegatina, Txarango i Strombers

El 26 de juliol se celebrarà la festa de la Fundació El Maresme al Parc CentralEl regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, i el director gerent de la Fundació El Maresme, Albert Vidal, han presentat aquest matí el programa d’activitats de la segona edició de Dissantes, la festa solidària organitzada per la Fundació El Maresme i l’Ajuntament de Mataró. Davant l’èxit de l’any passat, que va comptar amb més de 10.000 participants, enguany se celebrarà la segona edició tot i que canvia de dia. La festa tindrà lloc el dissabte 26 de juliol des del matí fins ben entrada la matinada al Parc Central. Així, Dissantes s’incorpora a l’esquelet central de la Festa Major i complementa una oferta musical variada per a la nit del 26. La Pegatina és el grup que ha col·laborat amb la música de la flashmob que es farà al matí, mentre que Txarango i Strombers són els caps de cartell dels concerts nocturns.


 

La Fundació El Maresme és una entitat amb 48 anys de recorregut que promou la inclusió social i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual, objectius que es porten a terme a través del Projecte Santi, nascut el setembre del 2012. El projecte es visualitza amb el personatge d’en Santi.

 

 

Activitats del Dissantes

 

La festa començarà al matí al recinte firal del Nou Parc Central amb un espai amb jocs i diferents activitats familiars, tot esmorzant i jugant amb en Santi. A les 12 h arribarà un dels moments més esperats, la flashmob, que serà la part inicial d’un altre acte familiar de Les Santes, l’Esquitxada de colors. Els participants podran ballar la coreografia de la nova versió de la cançó “Jo sóc com tu”, que s’ha fet especialment per a l’ocasió, amb música del grup La Pegatina. A partir d’avui es pot trobar el vídeo tutorial per aprendre a ballar-la a través del web: www.ensanti.cat.

 

Enguany la samarreta solidària serà de color groc amb la intenció de crear una marea groga per la discapacitat.

 

Fins a les 15 h hi haurà un vermut solidari.

 

A la nit la festa es traslladarà a l’antic Parc Central on a les 22 h començaran els concerts amb els grups Clams i els maresmencs La banda Biruji. Aquests donaran pas als caps de cartell de la segona edició de Dissantes: Strombers i Txarango, que a Mataró presentaran el seu darrer disc. La nit s’acabarà amb una sessió musical amb DJ Redo.

 

Les activitats són gratuïtes i els diners que es recullin a les barres i a través dels elements de merxandatge seran destinats íntegrament a projectes per a persones amb discapacitat intel·lectual.