Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Xarxa fa demà un programa de tv sobre la campanya “Mataró, ciutat de valors” des de la plaça de Santa Anna

Escoltar

La Xarxa fa demà un programa de tv sobre la campanya “Mataró, ciutat de valors” des de la plaça de Santa Anna



El magazín televisiu '1món.cat' de La Xarxa, en antena a una trentena de televisions locals, es convertirà aquest dissabte en altaveu de la campanya 'Mataró, ciutat de valors'. En col·laboració amb m1tv, l'espai s'emetrà des de la capital del Maresme per explicar als teleespectadors aquest projecte de reflexió al voltant de 12 valors, un per cada mes de l'any, en què s'han implicat institucions, entitats i personalitats vinculades al municipi. El programa, que tindrà un set instal·lat a la plaça Santa Anna, es podrà seguir en directe per televisió i Internet a partir de les 18h.


 

L'objectiu de 'Mataró, una ciutat de alors' és posicionar el municipi com una ciutat d'oportunitats i convertir-lo en referent de la convivència cívica a Catalunya. Per aconseguir-ho, l'Ajuntament ha desenvolupat un seguit d'activitats que al llarg de 12 mesos han posat en relleu aspectes com la il·lusió, l'esforç, la justícia o el compromís. La periodista Cristina Paniello parlarà d'aquesta iniciativa amb l'alcalde, Joan Mora.

 

També seran protagonistes del magazín la presidenta de la Unió de Cooperadors, Anna Huertos, i la responsable de Relacions Institucionals de la Fundació El Maresme, Lourdes Sellarès.

 

Els alumnes de l'escola Torre Llauder interpretaran en directe la cançó 'Sóc Corgròs!', himne del projecte.

 

Al plató de La Xarxa, a Barcelona, Glòria Trullàs tindrà com a convidada la pallassa Pepa Plana i Els Pets parlaran de la cançó 'Bombolles' del seu darrer disc 'L'àrea petita' a la secció 'L'intèrpret'.

 

El magazín '1món.cat' recorre el territori els caps de setmana amb vocació de descoberta i ganes de sorprendre. Així, cada edició posa el focus en una localitat que acull un esdeveniment d'interès social o cultural destacat, i una televisió assumeix el 50% de la realització de l'espai des d'aquest municipi.

 

'1món.cat' s'emet en directe els dissabtes i els diumenges de 18h a 20h i es pot seguir per una trentena de televisions locals. També, en 'streaming' al web www.laxarxa.com.

 

L'activitat del programa queda recollida a la seva web www.laxarxa.com/1mon.cat, en el perfil de Twitter @1moncat i en el compte de Facebook facebook.com/1mon.cat.