Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Biblioteques de Mataró no s’aturen per vacances

Escoltar

Les Biblioteques de Mataró no s’aturen per vacances

Es programen dos cicles per a aquest estiu: “Empedrat de contes” i “Capvespres als Jardinets”

La Xarxa de Biblioteques de Mataró, integrada per les biblioteques Pompeu Fabra i Antoni Comas, ofereix una àmplia programació durant aquest estiu a través de dos cicles: els “Capvespres als Jardinets” i “Empedrat de contes” que conformen prop de quaranta activitats diverses com ara hores del conte, concerts, xerrades i activitats literàries.


 

Durant els mesos de juliol, agost i setembre les Biblioteques de Mataró han programat sessions especials de l’hora del conte als jardins de les biblioteques sota el nom “Empedrat de contes”, un cicle que arriba enguany a la 4a edició tot i que té els seus orígens com a programació d’activitats l’any 2003. Són espectacles de petit format de música, dansa, titelles i teatre entre d’altres. En total hi haurà 25 sessions d’hores de contes que la biblioteca Pompeu Fabra farà cada dimarts a les 18 h i la biblioteca Antoni Comas els dimecres a les 19 h el juliol i agost i el mateix dia però a les 18 h el setembre.

 

La segona edició dels “Capvespres als Jardinets” vol aprofitar l’espai acollidor dels jardins de la biblioteca Pompeu Fabra per oferir una programació ben diversa en la qual hi destaca les actuacions musicals de grups joves de Mataró, com és el cas de Marc Ramia i My Wrong Pleasures. El cicle també ofereix una marató de contes eròtics, dos espectacles poètics i musicals amb músics i poetes de la ciutat, així com una xerrada amb Pablo González Bernardo, director de l’OBC.