Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus fa un curs per millorar la seguretat de la gent gran dins del transport públic

Escoltar

Mataró Bus fa un curs per millorar la seguretat de la gent gran dins del transport públic

Es donaran normes bàsiques i recomanacions per un adequat ús de l’autobús

Aquest dijous Mataró Bus durà a terme, amb la col·laboració de la corredoria d’assegurances Willis, el curs “Com utilitzar l’autobús? Normes bàsiques i recomanacions per un adequat ús de l’autobús”, destinat a la gent gran.

 

El curs, que s’iniciarà a dos quarts de cinc de la tarda, consta de dues parts, una sessió teòrica al Casal Municipal de la Gent Gran Oriol Batista i una altra de pràctica a dins d’un autobús, que tenen una durada total de dues hores.

 

L'objectiu és donar a la gent gran eines i coneixements per guanyar autonomia i seguretat a l'hora de viatjar en transport públic i que ho faci de manera confortable i segura. Durant la sessió pràctica, els assistents podran provar els coneixements adquirits a la sessió teòrica.

 

Amb aquest curs, Mataró Bus pretén reforçar la campanya de seguretat que va dur a terme entre els mesos d'abril i maig en la qual un monitor va donar, durant un mes, assistència als usuaris amb l’objectiu d’orientar-los sobre els riscos als quals s’exposen si no tenen en compte les mesures de seguretat establertes.