Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró obre expedients disciplinaris a 3 salons de massatges xinesos on s’oferien serveis sexuals

Escoltar

Mataró obre expedients disciplinaris a 3 salons de massatges xinesos on s’oferien serveis sexuals

La Policia Local va fer una campanya d’inspeccions el passat febrer

L’Ajuntament ha obert expedients disciplinaris a 3 locals per oferir serveis de naturalesa sexual en ubicacions on la normativa urbanística no ho permet. En dos dels casos es tracta d’activitats que només tenien permís municipal com a salons de massatges. El tercer local no tenia cap permís per exercir una activitat econòmica en el moment de la inspecció, i arran de la mateixa ha regularitzat la situació també com a saló de massatges.

 

Els expedients oberts pel Servei de Llicències i Disciplina d’Obres i Activitats són conseqüència d’un seguit d’inspeccions realitzades durant el mes de febrer per la Policia Local de Mataró. En els locals, a banda de serveis de massatges xinesos, es publicitaven i oferien serveis de naturalesa sexual.

 

Els establiments estan situats als carrers de Provença i Nàpols i al passeig de Ramon Berenguer III. Els expedients disciplinaris estan encara en tràmit i es preveu que derivin en sancions per als titulars de les activitats. L’Ajuntament seguirà efectuant controls per garantir que les activitats desenvolupades s’ajustin als permisos que tenen concedits.