Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró se suma a la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Escoltar

Mataró se suma a la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Aquest cap de setmana se celebra a 5 centres esportius

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple se celebra aquest cap de setmana a més de 600 piscines i clubs nàutics de Catalunya. A Mataró hi participen 5 centres: Piscina Municipal, Centre Municipal d’Esports El Sorrall, Centre Atlètic Laietània, Unió Recreativa LARU i Centre Natació Mataró amb diferents horaris i activitats. La campanya, que està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), s’ha consolidat a Catalunya com el segon acte de solidaritat més important darrera de la Marató de TV3.


 

Des del 1994, la FEM convida a tothom a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. Els diners recaptats amb el Mulla’t es destinen íntegrament a millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral, a través dels hospitals de dia que gestiona la FEM i el Centre Especial de Treball (FEM-CET). 

 

La malaltia afecta a 7.000 persones a Catalunya i prop de 46.000 a l’Estat espanyol i s’ha convertit en la segona causa de discapacitat en els adults joves.

 

 

Activitats i horaris a Mataró

 

La Piscina Municipal ho farà aquest dissabte12 de juliol, en horari de 9 a 13.45 h, amb bany lliure, un bateig d’immersió, natació amb aletes, una tómbola i diverses activitats lúdiques. Hi haurà una entrada mínima de 2 € per als qui no tenen carnet del centre que es destinarà íntegrament a la campanya.

 

El diumenge 13, hi participaran el Centre Municipal d’Esports El Sorrall, de 9 a 14 h amb bany lliure i Bike & jump (a les 10 h), el preu de l’entrada serà de 5 €; el Centre Atlètic Laietània de 10 a 14 h on es podrà fer bany lliure i activitats diverses; a la Unió Recreativa LARU, a partir de les 12 h hi haurà accés lliure i al Centre Natació Mataró de 9 a 14 h hi haurà bany lliure, aigua gim i submarinisme, l’accés serà lliure per als socis i els que no ho són hauran de pagar entrada.

 

Tots els centres vendran material (samarretes, tovalloles, gorres, bosses...) que la FEM facilitarà per recaptar fons.