Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró selecciona persones en situació d’atur per treballar a les Eleccions Europees de representants de l’Administració

Escoltar

Mataró selecciona persones en situació d’atur per treballar a les Eleccions Europees de representants de l’Administració

Cobraran uns 100 euros per assistir a una formació prèvia i treballar durant la jornada electoral del 25 de maig

L’Ajuntament de Mataró obre un procés extraordinari per seleccionar persones en situació d’atur, i que no percebin cap prestació ni subsidi, que vulguin treballar durant les Eleccions Europees del 25 de maig com a representants de l’administració. La seva funció principal serà passar dades sobre com s’està desenvolupant la jornada electoral.

 

Els interessats hauran de ser majors d’edat i no haver complert l’edat de jubilació; estar en situació d’atur, constar inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) de Mataró com a demandants de feina i no percebre cap mena de prestació; tenir el títol de Graduat escolar o Graduat en ESO; estar empadronats a Mataró; tenir coneixements suficient de català i castellà parlat i escrit; disposar de telèfon mòbil i un correu electrònic de contacte de consulta diària, i capacitat d’utilitzar mitjans electrònics per rebre i transmetre informació.

 

El número de persones contractades i la retribució vindran determinats properament per una circular que ha d’aprovar el Govern de l’Estat. Orientativament, els representants de l’Administració que van treballar durant les darreres eleccions van cobrar entre 120 i 150 € bruts (sotmesos a retenció del 15% d’IRPF) en funció de la seva responsabilitat.

 

 

Presentació de sol·licituds del 8 a l’11 d’abril

 

Per participar al procés de selecció s’ha de presentar una instància del 8 a l’11 d’abril a qualsevol de les oficines d’atenció ciutadana municipals (OFIAC Centre, Rocafonda, Cerdanyola, Molins i Pla d’en Boet) o al punt d’atenció ciutadana de Cirera. Els representants es triaran per sorteig públic el 15 d’abril a les 12 h a la sala d’actes de Can Palauet entre totes les persones que compleixin els requisits.

 

Prèviament a les feines que hauran de desenvolupar el dia de les eleccions, les persones seleccionades hauran d’assistir amb aprofitament a un curs de formació en transmissió de dades per mitjans electrònics, fer des de casa un simulacre de transmissió de dades via PDA i assistir a una sessió formativa sobre les tasques de representant de l’Administració.